o naskje smo?kontakt


PREDSTAVITEV DRUŽBE


ABK d.o.o. trenutno zastopa nekaj tujih podjetij in distribuira več kot 200 različnih izdelkov, razvrščenih po različnih segmentih uporabe:

·        Pripomočki za vsako kuhinjo, blagovna znamka "CeDo PACLAN" proizvodnja v Nemčiji, Angliji, na Nizozemskem in Poljskem. Izdelki kot so aluminijaste folije in folije za živila, različnih debelin, navitkov in velikosti, aluminijaste posode, pekači, vrečke za shranjevanje živil, vrečke za odpadke, različnih debelin, velikosti oz. litraž, izdelki iz t.i. zelene linije "GREEN LINE" vrečke za smeti, "NATUR" krpe za čiščenje, "BIO vrečke" razgradljive vrečke za odpadke in tudi nosilne vrečke, čistilni pripomočki (krpe, gobice, GreenClean metle itd.).
 
·         Olive vseh vrst, SIOURASS Grčija,
 
·         Oljčna olja vseh vrst, SIOURASS Grčija,
 
·         Krompirjevi svaljki – njoki, testenine (sveže-polnjene) "GRAN GUSTO",
 
·         Konzervirana hrana "GRAN GUSTO" Italija, (fižoli, paradižnikove omake, mezge, pelati itd.),
 
·         Naravna mineralna voda "LONG LIFE", z veliko vsebnostjo naravnega magnezija in kalcija, polnjena v Avstrijski Radgoni,
 
·         Ovseni kosmiči brez glutena "IRISH TOWN" 
 
ABK je danes priznan distributer za Slovenijo v prehrambeni industriji, nudi artikle za prehrano, pripomočke za gospodinjstvo in nekatere tehnične artikle potrebne vsakemu uporabniku. S svojim širokim asortimanom izdelkov tako domačih kot tujih proizvajalcev oskrbuje vse pomembnejše velike maloprodajne kupce predvsem  v Sloveniji in tudi širše, predvsem pa  v državah nekdanje Jugoslavije.

 izdelava spletnih strani