o naskje smo?kontakt


Long Life

 Naravna mineralna voda LONG LIFE z veliko magnezija in kalcija ter uravnoteženo naravno vsebnostjo ogljikove kisline 206 mg/l naravnega magnezija in 269 mg/l naravnega kalcija, ogljikova kislina = gorivo za presnovo mineralne snovi.

Dokazano je, da večja količina zaužitega magnezija in kalcija pri ljudeh preprečuje oz. zavira ožanje žil, umirja srčni utrip ter pomirja s stresom obremenjene ljudi. Naravna mineralna voda Long Life vsebuje magnezij in kalcij v idealnem razmerju v povezavi z ogljikovo kislino. Elementi, ki so naravno prisotni v vodi, ne ovirajo drug drugega pri absorbciji, kar npr. velja za mnoge šumeče tablete (telo izkoristi največ 20% vsebnosti tablete), v naravni mineralni vodi Long Life pa jih organizem prek tankega črevesa absorbira praktično 100%. Z litrom mineralne vode Long Life v telo vnesemo med drugim 206 mg magnezija in 269 mg kalcija. Z rednim pitjem tako poskrbimo za dodatno energijo pri učenju, delu, športu ter za redno prebavo. Zaradi njenih lastnosti zdravniki in znanstveniki priporočajo mineralno vodo Long Life kot posebej zdravo. 

PRIMERJAVA MINERALNIH VOD

VIR: http://www.longlife.at/de/inhaltsstoffe/

NARAVNA MINERALNA VODA LONG LIFE

Naravna mineralna voda z magnezijem, kalcijem in ogljikovo kislino. Na voljo sta dve različni plastenki, ena z modrim zamaškom, naravno ga...


izdelava spletnih strani