o naskje smo?kontakt


O nas


ABK, marketing, inženiring, trgovina, d.o.o. - veleprodaja izdelkov široke potrošnje v trgovske verige in na druga prodajna mesta (HORECA, proizvodnja).

Vsaka pot se začne s prvim korakom in tako se je leta 1991 začela tudi naša pot po samostojni podjetniški obrti maloprodajne trgovine in kava bara. ABK d.o.o. je bil ustanovljen leta 1993, kot nadaljevanje poslovanja obrti. Pomanjkanje ponudbe blaga v lastni trgovini pripelje do iskanja in nakupa izdelkov za prehrano v tujini. Tako smo pričeli zanimive artikle, ki so se dobro prodajali v lastni trgovini, ponujati tudi nekaterim drugim manjšim trgovcem. Od takrat je preteklo že precej časa in vode, vendar vztrajamo in kaže, da smo na pravi poti. Vse več kupcev nam zaupa, naši izdelki se vse bolj prodajajo in iščejo, zaupajo pa nam tudi naši partnerji, tako domači kot tuji, ki jih zastopamo. Temu primerno je tudi naša ponudba vsako leto boljša in večja.
 
Sistem vrednot se spreminja, spoštovanja ni, časa za ustvarjalnost nam zmanjkuje, družba je v krizi, brez konkretnih rešitev in predvsem ciljev, kar je za današnje čase huda in težka prepreka za večino ljudi, zato potrebujemo nove ideje in cilje. Velja verjeti, da kriza je, vendar ne kriza idej, je kriza realizacije, kar pomeni, da preživijo le hrabri oz. predvsem tisti, ki gredo v realizacijo svojih idej in TAKŠNI SMO MI - PREPRIČAJTE SE TUDI VI.
 
Torej brez pomislekov: "ABK je lahko Vaša zelo dobra izbira"
izdelava spletnih strani