o naskje smo?kontakt


Semperit

Semperit je vodilno evropsko podjetje, ki je specializirano za izdelavo zaščitnih rokavic, pri tem pa zagotavlja vrhunsko kakovost in dovršenost izdelkov. Zadovoljstvo strank in kakovost sta za samo podjetje na prvem mestu. Gre za avstrijsko podjetje, ki je hkrati prisotno po celem svetu.

Medsebojno spoštovanje, zaupanje, odgovornost do sebe in drugih, zanesljivost, pravičnost, zvestoba, integriteta in poštenost so glavna načela, katerim želi podjetje čim bolj vestno slediti.

Pri vrhunskih rokavicah sta predvsem pomembna dva certifikata, ki zagotavljata varnost:

MDD-Namenjena medicinski stroki: ŠČITI PACIENTA/PRI STIKU S HRANO (EN 455)

PPE-HACCP sistemi (prehrana): ŠČITI UPORABNIKA pred določenimi kemikalijami in/ali mikroorganizmi ter krvno prenosljivimi patogeni (EN 420, EN 374 in EN 388; tudi 1935/2004 in ASTM F 1671)

Semperit ima tri produktne linije:

  • SemperGuard
  • SemperCare
  • SemperMed

LATEKS ROKAVICE

Narejene so iz naravnega lateksa, ki uporabnikom zagotavljajo najboljšo zaščito na področjih potencialnega tveganja. Fizikalne lastnosti materiala nudijo odlično raztegljivost in zaščito z visoko stopnjo občutljivosti. Zagotavljajo odlično udobje in občutek, ter prekašajo druge rokavice po elastičnosti in raztezni trdnosti.

NITRIL ROKAVICE

Narejene so iz akrilonitril-butadiena, sintetičnega kvačuka. Ne vsebujejo lateksa ali proteinov, kar pomeni, da so primerne tudi za najobčutlivejše uporabnike. Mehkoba rokavice zagotavlja odličen občutek, prileganje, udobje in fleksibilnost ter zmanjšuje izčrpanost roke. Elastičnost nitrilnih rokavic je dobra, vendar nekoliko slabša kot pri naravni gumi.

VINYL ROKAVICE

Sestavlja jih poli-vinilklorid (PVC). Idealne so za uporabnike, ki so občutljivi na lateks. So bolj odporne na olje, ozon, mast in kisline. Odlično in udobno se prilegajo roki, tako da uporabnik skoraj nima občutka, da nosi rokavice. So zelo mehke in prilagodljive, nudijo udobje in so primerne za kritična okolja.

GOSPODINJSKE ROKAVICE

Uporabljajo se za delo v industriji ali doma, pri pridelavi hrane in pri njenem rokovanju. Tovrstne rokavice zagotavljajo odličen oprijem in spretnost, so pa tudi zelo odporne proti trganju. Uspešno ščitijo pred lužnimi snovmi, a ne pred bencinom in drugimi topili na osnovi nafte.

Podjetje ABK d.o.o. zastopa produktno linijo SemperGuard, ki se uporablja za vse tri veje: zdravstvo, živilsko industrijo in predelovalno/sanitetno industrijo.

NITRIL GREEN ROKAVICE

Kmalu v ponudbi - nove Semperit Nitril Green rokavice za enkratno uporabo. Semperit Nitril Green rokavice so bile narejene po trajnostnem na...

LATEKS ROKAVICE

Uporabne v kemični in živilski industriji, gastronomiji, kmetijstvu, laboratorijih, gospodinjstvih ter za vzdrževanje in čiščenje. TEH...

NITRIL ROKAVICE

Uporabne v tiskarstvu, živilski industriji, gastronomiji, kmetijstvu, laboratorijih, gospodinjstvih in za čiščenje. TEHNIČNE ZNAČILNO...

VINYL ROKAVICE

Uporabna v živilski industriji, gastronomiji, kmetijstvu, laboratorijih in gospodinjstvih. TEHNIČNE ZNAČILNOSTI: Material: Vinyl (PVC) Ba...

GOSPODINJSKE ROKAVICE

NA VOLJO: SemperFit, SemperTip, SemperVelvet, SemperPlus, SemperSoft, SemperStar SEMPERTIP Uporaba za čiščenje in hišna dela, v ž...


izdelava spletnih strani